WYJAZD STUDYJNY: KIERUNEK DIETETYKA
03.10.2016 r. - 05.10.2016 r.
WYJAZD STUDYJNY: KIERUNEK TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
03.10.2016 r. - 05.10.2016 r.
Szanowni Państwo,
Wszystkie bieżące informacje dotyczące realizacji zajęć w ramach projektu przekazywane będą przez Starostów grup:
Joanna Cira – Ochrona Środowiska
Bartosz Kołacz – Rolnictwo
Agnieszka Bisztyga – Dietetyka
Paulina Białek – Technologia Żywności i Żywienia Człowieka
Natalia Drozd – Ogrodnictwo
Martyna Stankiewicz – Biotechnologia
Joanna Strojny – Zootechnika
Wydział Technologii Żywności
Kierunek Technologia Żywności
Rachunkowość część praktyczna
18.11 12.45 – 18.30 (A.Płonka) sala 217
25.11 12.45 – 18.30 (A.Płonka) sala 217
Kierunek Dietetyka:
Rachunkowość część praktyczna
27.11 8.30-14.00 (A.Płonka) sala VIII
04.12 8.30-14.00 (A.Płonka) sala VIII
Harmonogram realizacji zajęć warsztatowych i projektowych – 1 edycja |
||||
Kierunek Dietetyka |
||||
Zajęcia projektowe – część teoretyczna |
dr Anna Sadowska-Rociek |
7 listopad/ 14 listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 0.111 |
1 |
Zajęcia projektowe – część praktyczna |
dr Michał Woźniakiewicz |
21 listopad/ 28 listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 1.107 |
|
Zajęcia projektowe – część teoretyczna |
dr Anna Sadowska-Rociek |
9 listopad/16 listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 0.111 |
2 |
Zajęcia projektowe – część praktyczna |
dr Michał Woźniakiewicz |
23 listopad/ 30listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 1.107 |
|
Kierunek Technologia Żywności |
||||
Zajęcia projektowe – część teoretyczna |
dr Anna Sadowska-Rociek |
5 listopad/ 19 listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 0.111 |
1 |
Zajęcia projektowe – część praktyczna |
dr Michał Woźniakiewicz |
26 listopad/ 3 grudnia |
WTŻ UR ul. Balicka 122 1.107 |
|
Zajęcia projektowe – część teoretyczna |
dr Anna Sadowska-Rociek |
5 listopad/ 19 listopad |
WTŻ UR ul. Balicka 122 0.111 |
2 |
Zajęcia projektowe – część praktyczna |
dr Michał Woźniakiewicz |
26 listopad/ 3 grudnia |
WTŻ UR ul. Balicka 122 1.107 |
ISO – 1 grupa 10,11 grudnia 2016, 2 grupa 16,17 grudnia 2016